Over ons

La Reinita Empanadas

Sandro en Deby, zijn sinds 2016 getrouwd en trotse ouders van Lucrezia, een lief klein eigenwijs meisje, en Dante “el baroncito de casa”. In mei 2018 hebben ze de deuren geopend van La REINITA Empanadas. In het hart Amsterdam, daar waar de grachten je hun kracht en energie geven, in de prachtige Jordaan.

La REINITA empanadas is hun idee en droom. Deby, geboren in Buenos Aires, barrio Don Torcuato, stond sinds zij klein was bij mama en oma in de keuken om al hun recepten en geheimen te leren kennen, later heeft ze een opleiding gevolgd tot professionele kok.

Deby wilde Europa en de Europese keuken ontdekken en heeft gewerkt in Frankijk, Italie, Spanje en nu in Nederland. Zij is altijd in de keuken te vinden om te leren, te proberen en te ontdekken.

een diversiteit aan heerlijke producten

Sandro is geboren in de stad Udine in Friuli-Venezia Giulia, een prachtige regio in het Noord-Oosten van Italie tussen de bergen en de zee met heerlijke wijnen, fantastische producten en een bijzondere eetcultuur. Opgegroeid achter de toonbank van het café van zijn ouders is hij uiteindelijk zijn eigen restaurant/wijnbar begonnen. Later is hij door toeval in Nederland terecht gekomen en heeft besloten te blijven.

In de keuken van een Amsterdams restaurant hebben ze elkaar gevonden. Als echte horecafamilie runnen zij nu samen hun eigen zaak. En met passie en liefde voor elkaar, voor het vak en het product creëren zij de lekkerste empanadas en bieden een diversiteit aan heerlijke producten aan. 

Beloofd.

Reviews